Uitvoerders en installateurs van duurzame maatregelen gezocht

15-05-2020 1224 keer bekeken 0 reacties

Bent u uitvoerder of installateur op het gebied van zonnepanelen, vloer- en spouwisolatie, HR++ glas, decentrale ventilatiesystemen en/of kan uw bedrijf de cv-installatie waterzijdig inregelen?

De gemeente Winterswijk organiseert i.s.m. Winst uit je Woning vanaf juni een grootschalige inkoopactie van energiebesparende maatregelen voor particuliere woningeigenaren met een grondgebonden woning. De gemeente wil graag lokale uitvoerders en installateurs de mogelijkheid bieden deze werkzaamheden uit te voeren. Voor installateurs die het waterzijdig inregelen nog niet aanbieden heeft de gemeente daarnaast een beperkt opleidingsbudget beschikbaar.

Is uw bedrijf geïnteresseerd? Inschrijven kan t/m 25 mei 2020. Op basis van de beste prijs/kwaliteitsverhouding zal er een uitvoerder worden gekozen. Geïnteresseerde bedrijven kunnen zich aanmelden op www.winstuitjewoning.nl/actie/samenwerken.

Wie is Winst uit je Woning? Al meer dan 9 jaar organiseert Winst uit je Woning inkoopacties van energiebesparende maatregelen. Ze hebben ondertussen met meer dan 100 bedrijven samengewerkt. De inkoopacties leveren veel werk op voor (lokale) isolatie- en installatiebedrijven. Vorig jaar is via deze inkoopacties meer dan 100.000 m2 isolatie aangebracht en zijn 2,5% van alle zonnepanelen op woningen in héél Nederland geplaatst.

Deze inkoopactie is onderdeel van de Regeling Reductie Energiegebruik (RRE). Kijk voor meer informatie over de Regeling Reductie Energiegebruik op www.duurzaamwinterswijk.nl/rre.

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...
Cookie-instellingen