Regeling Reductie Energiegebruik (RRE)

15-05-2020 1487 keer bekeken 0 reacties

De gemeente Winterswijk heeft van het Rijk een bedrag van 351.342,- euro ontvangen via de Regeling Reductie Energiegebruik (RRE). Dit bedrag zal gebruikt worden om huiseigenaren te helpen energie te besparen.

Met de RRE regeling worden projecten opgezet om huiseigenaren te stimuleren tot kleine energiebesparende maatregelen in huis. Daarbij gaat het bijvoorbeeld om het inregelen van de cv-installatie, het aanbrengen van radiatorfolie en tochtstrips of het plaatsen van led-lampen. Daarnaast wordt advies gegeven aan huiseigenaren over energiebesparende maatregelen, zoals dak-, raam- of gevelisolatie.

Vanaf juni wordt er gestart met een grootschalige inkoopactie van energiebesparende maatregelen voor particuliere woningeigenaren met een grondgebonden woning. Deze actie wordt in Winterswijk uitgevoerd door Winst uit je Woning, zoveel mogelijk in samenwerking met lokale aanbieders en uitvoerders.

Kijk voor meer informatie over deze Regeling Reductie Energiegebruik (RRE) op www.duurzaamwinterswijk.nl/rre.

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...
Cookie-instellingen